Ieder van ons heeft een unieke functie binnen het geheel.

Het is mijn missie mensen te bewegen de verbinding tussen de fysieke, emotionele en spirituele werelden te vinden zodat ze hun persoonlijke kracht kunnen ervaren.
Ik Ben is de erkenning van mijn potentieel en doel, als individu en collectief. Ik ben in het universum als een cel in mijn lichaam, zoals de mens op aarde. Als ik mezelf transformeer, transformeer ik de wereld.​

Ik studeerde Drama in Buenos Aires, Argentinië. In die tijd las ik over Sjamanisme en vond uitvoerige paralellen tussen beide disciplines.

Het voorgaande heeft me vier grote lessen geleerd die de basis vormden van mijn verdere leven.

– Mijn lichaam herkennen als instrument van mijn bestaan.

– Van het proces genieten en niet alleen op zoek gaan naar het einddoel.

– Het hebben van discipline. Door mij ervaren als vreugdevol ritme.

– Gedachten en emoties verbinden met mijn lichaam. De kracht om hier en nu te zijn.

Met mijn theaterprojecten richtte ik me op de genezende kracht van het spel. Dankzij het lichamelijk werk leerde ik de ongemakken van de ziel in het lichaam te lezen.

Ik heb 6 jaar boeddhistische lessen gevolgd bij Phuntsok Chöling, Rotterdam o.l.v. de Tibetaanse leraar Lama Jigmé Namgyal. Meditatie, Mindfulness en Mindtraining.

 

De healer werd geboren

Vervolgens ben ik Therapeutic Touch gaan studeren bij het Van Praag Instituut in Utrecht. Het was toen al duidelijk dat ik mezelf beter kon helpen door anderen te helpen. Mijn levensmissie was nog niet geformuleerd maar al wel heel dichtbij. Ik realiseerde me dat ik de gave had met mijn handen energie aan te raken en ben shiatsu gaan leren bij Shiatsu Sotai, Spanje. In de praktijk bleek dat ik inderdaad de symptomen van mijn cliënten kon voelen.

Ik reisde naar India om meer inzicht te krijgen in de oorsprong van het sjamanisme en om meer te leren over het gebruik van subtiele energieën. Daar heb Reiki geleerd bij de One-ness Miracle Yogacommunity o.l.v. Jyoti Shiva Uruswat. Daar realiseerde ik mij dat de realiteit door m’n innerlijke frequentie word gecreëerd.

Daarop ben ik Tama Taié gaan leren bij Pleidian connection o.l.v Luisina Tonini in Argentinië.

Ieder van ons heeft een unieke functie binnen het geheel. De wijsheid zit in je.

Ik Ben

In het verleden heb ik duizenden hulpmiddelen in de toekomst heb ik duizenden mogelijkheden.

In deze overgave reikte het energieveld aan het oneindige, zo veilig, zo geborgen, zo weids. We zijn zo intens verbonden met AL dat IS. Dank je Marina voor het zuivere ongebleekte katoen & je prachtige lach. YOSOY SOMOS
Uma
BERKBEWEGING BewegingsDeskundige, Kunstzinnig & DansTherapeute