Zorg voor jezelf

Zelf Helend Tamá Taié

Een bijzonder cadeautje voor jezelf.

 

Tamá Taié is een methode om je natuurlijke innerlijke kracht te activeren. Het centreert zich op je innerlijke zelf, opent energiekanalen en laat je diep in jezelf kijken. Via vibratie, frequentie en energie kom je snel in een staat van vrede, voelbaar vanaf het allereerste moment van de sessie.

Je hele systeem, inclusief lichaam, geest en emoties, is ontworpen om te genezen, weefsels te herstellen en schade te corrigeren. De diepe ontspanning geeft je lichaam de kans om te herstellen van stress en fysieke klachten, waardoor het zichzelf kan helen.

Speciaal voor Rudolf Steiner Prinsenlaan Ouders en Verzorgers
 

Op basis van donaties met een richtlijn van 10 euro, waarvan de helft een donatie aan de school is. Als dat een uitdaging is, kom gerust en geef wat je kunt.

 Gun jezelf dit moment van ontspanning en neem de welverdiende ‘me time’. 

Wat gaan we doen?

Ik plaats een kwartskristalstructuur in het midden van de kamer, je gaat ontspannen liggen en luistert naar geluiden die de trillingsfrequentie verhogen.

Wat moet je zelf meebrengen?

Een yogamat, een kussen voor onder je hoofd en een voor onder je knieën – als je dat nodig hebt. Dekens om je warm te houden omdat je een half uur in diepe ontspanning zult liggen. 

Hoe lang duurt het?

1 uur

Vanaf januari, verwelkom ik je op school, om de vrijdag om 8:45 voor een verfrissende Tamá Taié-sessie.

Als dit iets is waar je interesse in hebt, laat het dan alsjeblieft weten! Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@tamataie.nl.

Ik wil graag samen met jullie dit moment van welzijn en ontspanning  co-creëren en het nieuwe jaar beginnen met een dosis positieve vibes. Jouw feedback is waardevol!

Met vriendelijke groet,

Marina Bretón.