We gaan nu door het portaal.

We zijn door de poort aan het gaan. Op dit moment bevinden we ons onder het halfronde dak van het portaal dat twee realiteiten scheidt, het Vissentijdperk en het Watermantijdperk.

We hebben het oude systeem nog niet verlaten, maar we zien het nu al onderuitgaan. We leven evenmin het nieuwe, maar we hebben wel een glimp te zien van het karakter dat het zal hebben. Tevens kunnen we het gevoel hebben dat deze overweldigende realiteit van het heden het enige is dat bestaat en soms lijkt het ons dat het eeuwig zal blijven bestaan.

Dit gevoel is te wijten aan het feit dat we door het portaal gaan. Nu kunnen we alleen nog maar zien wat er “onder dit dak” is. Wat we achterlaten en wat ons te wachten staat lijkt een onrealistische nevel.

Dit dak houdt ons hier en nu vast en het doet zijn werk heel goed om ons voor te bereiden op de verandering. Want hier en nu is de enige mogelijke plaats van waaruit we verder kunnen gaan in het Nieuwe Bewustzijn.

author-sign

meer van dit soort

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *